6 Şubat 2014 Perşembe

Daire filmi full izle


Daire yapımcısı ise Atıl İnaç . Filmin yönetmeni ise Atıl İnaç . 2014 yapımı filmi Atıl İnaç yönetmiştir. Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Daire , Fatih Al,Selen Uçer,Çağlar Çorumlu,Kanbolat Görkem Aslan,Mehmet Ulay gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.Genel bir özet yapacak olursak eğer ; Bazen insan en aptalca ve saçma görünen şeyi yapar. Herşeyin üzerine geldiğini ve bunu umursamadığını göstermek ister. Hayatla inatlaşmanın keyfi gizlidir bu kararlarda.

 

“Daire” üniversitedeki öğretim görevini kaybettikten sonra kullanılmayan bir havaalanında güvenlik görevlisi olarak çalışmayı seçen Feramus ile çalıştığı taşra belediye tiyatrosu kapatılınca hayatla inatlaşmak adına bir Cami’de ölü yıkayıcı olmayı kabul eden Betül’ün fırsat bulamadıkları hüzünlü aşkları etrafında gelişir.

 

Yaşamakta olduğumuz sert değişim dönemini konu alan “Daire“ sıradışı güçlükler, engeller, durumlar karşısında döngüsel olarak daha sıra dışı çarelere, daha şaşırtıcı meydan okumalara cürret eden karakterlerin kullanılmayan bir havaalanı etrafında gelişen trajikomik hikayesini seyirci ile buluşturuyor. .
The Perks of Being a Wallflower 2012 Türkçe Altyazılı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder